Për Ne

...

- Prezenca në World Wide Web, ditëve të sotit është bërë çështje ekzistence, mungesa e juaj në këtë medium është një mangësi, dobësi dhe tregues i (mos)përparimit tuaj si kompani.

- Ne mund t`ju kyçim në këtë medium duke përdorur format më inovative në prodhimin e Web Sajtit tuaj. Prapa dizajnit kreativ që i përshtatet nevojave dhe identitetit tuaj, ne ofrojmë thjeshësi dhe zhvillim të një Web Sajti lehtësisht të përdorshëm.

- Nëse Diëshiron që të bëni një web për biznesin tuaj, ta dizajnoni atë në mënyrë moderne si dhe të menaxhohet mirë atëherë kontaktnoni me kompanin tonë BeamWebsite.

- Po ashtu në kuader të Webfaqes të krijuar bëjmë krijimin dhe menaxhimin e rrjeteve sociale si: Facebook Instagram Twitter etj.

- Njëhkosisht bëjmë postimin në kohë rekord të materialeve të biznesit tuaj.

BeanWebsite lehtësim i biznisit tuaj.

Webfaqet e dizajnuara nga kompanija jonë

Waw Kosova

Dyqan online per porositjen e produkteve kozmetike


Shiko  Webin

Nasa Shped

Agjension Doganor (Shpedicion)


Shiko Webin

Peja Reisen

Agjension Turistik 


Shiko Webin

Fabend Exclusive

Restaurant - Sall Dasmash


Shiko Webin

Merrvesh

Portali informativ per lajme nga vendi dhe bota


Shiko Webin

Hip Hop Frame

Portal per Lajme nga Showbizi i artistave të huaj


Shiko Webin

Bravo Security

Kompanija e Sigurimeve Private te Objekteve


Shiko Webin

ISEPS-Insitut

Instituti për Studime Ekonomike, Politike dhe Sociale


Shiko Webin

Xhamia Ebubeker

Xhamija Ebubeker ne Breg Djelli-it ne Prishtinë


Shiko Webin

Dasma Tv

Telivizioni me programe zbavitëse, edukative dhe informuese


Shiko Webin

Kontakti

Mund te na kontaktoni ne te gjitha rrjete Sociale, përmes Imelles si dhe numrit kontaktus: